-
Поділіться з друзями! 
🔊
Radio ROKS — Рок. Тільки рок!

KOZAK SYSTEM видали нове відео "Різдво і Маланка"

KOZAK SYSTEM видали нове відео
27.12.2022 754

Автор слів та музики – трубач гурту Сергій Соловій, режисер кліпу – Вікторія Квітка з командою, яка працювала над п'ятьма останніми відео KOZAK SYSTEM.

 

Іван Леньо коментує: "Так, сьогодні наші свята суттєво зіпсовані війною і будь-яка пісня, яка пишеться в цей період, не може не мати відгоміну війни. Саме тому у відеоряді ви бачите такі фарби, які відповідають нашому сьогоденню: України на генераторах. Уся країна сьогодні по суті - Великий Генератор, який генерує світло, добро та єдність до Перемоги. Цим відео ми хочемо подарувати всім українцям трішки тепла. Трішки позитиву. Трішки віри у те, що рано чи пізно ця темрява закінчиться. Рано чи пізно ця війна завершиться нашою Перемогою і після Перемоги такі свята, як Різдво і Маланка ми будемо святкувати вже в інших фарбах і з іншими емоціями"

 

Гурт також додає цікавий факт про те, що в них вже є пісня "Маланка", видана у 2003 році. Тоді в ній співала ще маленька донечка Івана Леньо – Меланія. Робочою ж назвою нової пісні була "Маланка-2", а головну роль у новому відео виконала вже доросла Маланка Леньо. 

 

 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Музика – це мій меч на сцені, та щит, за яким я ховаюсь в реальному житті. Brian May Queen

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом