-
Поділіться з друзями! 
🔊
Don Henley | Eagles — Hotel California

Гурти Swift та Two Streets поділилися спільною піснею

Гурти Swift та Two Streets поділилися спільною піснею
27.06.2023 455
Swift записали пісню разом з фронтменом гурту Two Streets Максимом Онанком та барабанщиком Тартака Ярославом Вільчиком. Як і минулий проект "Живий" #НаШапку, пісню було записано у колаборації з іншими музикантами. Цього разу Swift співпрацювали з фронтменом гурту Two Streets Максимом Онанко та барабанщиком Тартака Ярославом Вільчиком. Музиканти сподіваються, що їх нова пісня стане для українців ще одним джерелом натхнення й сил у ці важкі часи і допоможе відшукати "надважливе" всередині себе.

 

Цитата про пісню: "Цей трек закликає замислитися над тим, що саме дійсно має значення для кожного з нас. Незалежно від часів та умов кожен має поставити собі запитання про свої справжні життєві цінності. Ми часто розмінюємося на непотрібні речі, витрачаємо себе даремно, і лише в критичних ситуаціях приходимо до справжнього розуміння що саме є надважливим для нас, і як незворотьно багато ми втрачаємо не цінуючи це".

 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Чим більше ми працюємо, чим більше виступаємо, тим більше в нас з‘являється ідей для нових пісень та кращих рифів. Здається, це ніколи не скінчиться... Рок-н-ролл житиме вічно!... Bon Scott AC/DC

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом