-
Поділіться з друзями! 
🔊
Grandma's Smuzi — Manowar

ROKS-Кухня №4 — маринуємо м'ясо для шашлика

ROKS-Кухня №4 — маринуємо м'ясо для шашлика
10.08.2016 4903
Нещодавно пройшов традиційний ROKS-пікнік, який організовують та проводять слухачі Радіо РОКС. Сергій Подвеза побував на ньому, і в цьому випуску допомагає підготуватись до наступного пікніка, просто та смачно замаринувавши м'ясо для шашлика.


Інгредієнти:
- свинячий ошийок — 3 кг
- ріпчата цибуля — 1 кг
- грузинська аджика — 50 г
- мінеральна вода — 1 л
- кінза — 1 пучок
- сіль — за смаком
 
Приготування:
1. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками.
2. Ріжемо більшу частину цибулі півкільцями.
3. Цибулю підсолюємо та гарненько мнемо.
4. Додаємо до м'яса цибулю, грузинську аджику, порвану кінзу, злегка підсолюємо.
6. Залишок цибулі ріжемо великими кільцями.
7. Додаємо в мариноване м'ясо мінеральну воду, ретельно перемішуємо.
8. Ховаємо кільця цибулі між шматочками м'яса
9. Маринуємо не менше 2-х годин
 
Смачного шашлика!

Потрібна допомога

📱 Слухайте зі смартфона

🎫 Купуйте квитки онлайн

Рок-цитата наступна

Так, ми професійні музиканти і могли б грати будь-яку музику. Але рок – це те, що ми любимо. Тому ми граємо тільки рок. Joe Elliott Def Leppard