-
Поділіться з друзями! 
🔊
O.Torvald — Смак отрути

Слухайте оновлену версію Hellraiser від Оззі та Леммі

Слухайте оновлену версію Hellraiser від Оззі та Леммі
15.09.2021 2193
Фото: youtube
Оззі Осборн оприлюднив нову версію пісні Hellraiser, записану з Леммі Кілмістером. Трек увійде в перевидання альбому 1991 року No More Tears. Нагадаємо, Леммі допомагав у запису чотирьох пісень цього альбому — Mama, I’m Coming Home, I Don’t Want to Change the World, Desire та Hellraiser. Осборн коментує:
 
Сподіваюсь, вам сподобається ця версія. Це найменше, чим я можу вшанувати пам'ять мого друга Леммі. Ми з Шерон часто говоримо, як нам його бракує.
 
Леммі у своїй автобіографії White Line Fever згадував:
 
Це було легко. Шерон пообіцяла мені купу грошей за пісні для Оззі. І я відповів: "Чудово. Маєш ручку?" Я написав 6-7 наборів слів, а Оззі закінчив 4 з них. За написання цих чотирьох треків я заробив більше, ніж за 15 років у Motorhead! Кумедно, чи не так?
 
За словами Оззі, він був вражений швидкістю, з якою Леммі писав пісні. Той міг би написати й більше, якби не закінчився зошит, який у той день дало йому подружжя. 
 
 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Якщо будь-хто кричить, що його гра на гітарі несе якусь місію... це все чортівня. Єдине заради чого люди починають грати – бо вони хочуть побільше дівчат та поменше працювати. Gene Simmons Kiss

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом