-
Поділіться з друзями! 
🔊
Deep Purple — Smoke On The Water

Том Морелло записався з фронтменом Imagine Dragons

Том Морелло записався з фронтменом Imagine Dragons
09.07.2020 1052
Фото: youtube
Том Морелло оприлюднив нову роботу, в запису якої взяли участь, зокрема, фронтмен Imagine Dragons Ден Рейнолдс і співачка Ши Даймонд. Трек Stand Up має розповісти про те, наскільки різноманітні люди об'єднуються проти расизму. Артисти перерахують всі отримані за цей трек кошти правозахисним організаціям, які проводять роботу проти расизму й несправедливості. Том каже:
 
Я ріс у маленькому білому лукавому консервативному містечку в Іллінойсі. Коли був малим, хтось повісив зашморг у нашому гаражі, нам обмальовували стіни, і так далі. І в цьому ж таки містечку пройшла акція Black Lives Matter, на яку вийшли понад тисяча людей — то ж, часи змінюються. Це надихнуло мене, я зв'язався з друзями — і ми зробили цей трек впродовж доби.
 
Ось з чого складаються гроші, які отримають правозахисники: роялті артистів, всі прибутки лейблу від продажу синглу на фізичних носіях, авансові гроші за стрімінг з розрахунку трьох років. Решта артистів, що працювали над піснею, були раді приєднатися до створення такого проекту. 
 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Ви купуєте собі шикарну машину з шофером і їздите на ній із задоволеним обличчям... А з часом ви починаєте думати – я був більш щасливий у своїй маленькій колимазі. Бо я міг водити самостійно! Paul McCartney

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом