-
Поділіться з друзями! 
🔊
Deep Purple — Soldier Of Fortune

Новий альбом Halestorm виходить в квітні

Новий альбом Halestorm виходить в квітні
17.02.2015 2910
Процес запису музиканти ні від кого не приховували, навпаки, викладали відео з сесій в інтернет, багато говорили і показували. Нещодавно Ліззі Хейл продовжила цю історію. Вона розповіла, що процес запису на цей раз був дуже чуттєвим. Група вирішила, так би мовити, усвідомлено випасти із зони комфорту, і прагнути до того, що дійсно приводить їх всіх у захват. Ізоляція в студії в Нешвіллі цьому тільки посприяла. На відміну від попередніх альбомів, Ліззі і компанія не записували свої партії по черзі, а ставали кругом і грали разом, намагаючись бути "на одній хвилі". Ось як Ліззі це описала:
 
"Зараз в нашому житті настав такий момент, коли дуже хочеться отримати справжній кайф. І не обов'язково думати, чи сподобається те, що ми робимо, лейблу або менеджменту, чи зрозуміють люди... Можна сказати, зараз ми пишемо музику егоїстично - просто тому що нам це подобається - і нам не потрібно чиєсь схвалення. У попередні роки було зовсім інакше!"
 
Нагадаємо, новий альбом Halestorm "Into The Wild Life" з 13-ти пісень, вийде вже в квітні.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

В житті багато приємних речей, але коли я чую звук гітари, я думаю тільки про те, як врубити звук гучніше... Ritchie Blackmore Deep Purple

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом