-
Поділіться з друзями! 
🔊
Ozzy Osbourne — I Just Want You

Нова пісня TARAS KEEN

Нова пісня TARAS KEEN
18.03.2024 149
фото: youtube
TARAS KEEN оприлюднив нову пісню "Не кіно". У коментарі до лірик-відео на ютубі автор нагадує, що історія рухається по спіралі. І ставить запитання, чи означає це, що по спіралі рухається й життя? Його власна відповідь "ні". Це дві прямі лінії, дві сторони, які несуть два сенси, чи дві мети існування, двох світоглядних понять. Добро і зло:

 

 
"На одній лінії із білим прапором папа римський, у червоній краватці рудоволосий блазень Доні, у модельних напів шинелях брехливі пропагандони, фіолетово-рилі кровожерливі асвабадітєлі, їх багатоголовий цар з мільйонами одічалих мальчікав і дєвачєк і ще більше спостерігаючих за цим всім стурбованих блискучих від жиру "ліц".

 

На іншій, просто люди. Від академіка до тракториста, від будівельника до програміста, які за будь-яких обставин не втрачають здібності критично мислити, відрізняти такі прості речі як де чорне, а де біле, що таке добро і що таке зло. Їх набагато менше. Але коли ці дві лінії впираються одна в одну, то завжди ця маленька біла лінія перемагає величезну чорну"

 

 
Так, це не кіно, його не виріжеш з ефіру. І це кривава війна між двома світами. Так каже сам автор, якому для того, щоб поділитися з нами своєю філософією, замало форми та хронометражу пісні. Слухайте пісню повністю на сайті радіорокс_юей. 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Що таке хороший рок? Це незрівнянна мелодія накладена на незрівнянні рифи. Для мене – це секрет всього. Steven Tyler Aerosmith

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом