-
Поділіться з друзями! 
🔊
The Offspring — Hammerhead

Gogol Bordello & Friends — United Strike Back

Gogol Bordello & Friends — United Strike Back
25.05.2023 435

Gogol Bordello зібрали музикантів Green Day, Dead Kennedys, Fugazi, Ministry, Agnostic Front та інших, щоб записати благодійний трек для українських воїнів. Кошти від співпраці, яку організував фронтмен Gogol Bordello Євген Гудзь, підуть для українських воїнів, які втратили кінцівки у війні з росією. У треку, крім Gogol Bordello, записалися вокаліст Джелло Біафра (Dead Kennedys), барабанщик Тре Кул (Green Day), басист Джо Лаллі (Fugazi), вокаліст Роджер Мірет (Agnostic Front), гітарист Монте Пітман (Ministry), а також Puzzled Panther і Саша з українського гурту Kazka. 

 
Євген коментує: "Живі легенди панку та хардкору, які завжди так багато значили для мене, зібралися разом, щоб висловити таку необхідну підтримку українським борцям за свободу. Панк і хардкор завжди готові підтримати друга в біді. Особливо, коли це ціла нація... Велика повага та благословення кожному за те, що він привніс свої фірмові сили в цю значущу співпрацю".
 
На початку цього року Гудзь розповідав американським журналістам: "Говорити про війну в Україні, коли ти там, і за межами України, це дві дуже різні речі. Деякі люди відчувають надзвичайне спустошення на окупованих територіях. Однак важливо розуміти, що український дух був міцним з самого початку. Решта світу бігала навколо і думала: «Що ж станеться?» В Україні всі знали, що буде: ми переможемо. Ось що, трясця, буде".

 

 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Є такий вислів: «Якщо ти стоїш на краю безодні та вагаєшся, стрибати чи ні – стрибай!». Особисто я ніколи не стрибну. Paul McCartney

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом