-
Поділіться з друзями! 
🔊
Тартак — Висота

Новий трек від The Butcherzz

Новий трек від The Butcherzz
31.01.2023 431
Новий трек від електронно-роково-репового проєкту The Butcherzz (авторів радіо-хіта "ЗСУ Близько!"). Гурт пише, що текст навіяно подіями минулого літа, коли ЗСУ витіснили рашистів з українського міста Херсон.

 

Цитуємо: "Лірика цієї пісні – це поєднання саркастичної русофобії у відношенні до окупаційних російських військ та оспівування героїчних якостей Збройних Сил України. Вокал – ритмічна читка, що межує з мелодійними наспівами та під кінець треку зривається у крик. Музика та аранжування поєднує в собі ноти трепу та дабстепу, що у другій половині композиції переходить у потужний драмендбейс. Усе це діло зверху приправлене важкими роковими гітарами"
 
Автор треку, Віталій Зибучий (або Кол Дун) каже, що робив усе сам, через що створення пісні взяло аж пів року. Зате задоволений на всі 100%) А гроші від усіх треків Віталій віддає на допомогу ЗСУ та постраждалим внаслідок війни. Мільйонних стрімів, Віталіє!

 

 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Я не проти, щоб мій череп доживав свої дні в ролі попільнички. Але на ньому має бути видряпане моє ім‘я! Dabby Harry Blondie

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом