-
Поділіться з друзями! 
🔊
Radio ROKS — Рок. Тільки рок!

Чому Слеш записався у новому альбомі гурту The Dandy Warhols?

Чому Слеш записався у новому альбомі гурту The Dandy Warhols?
19.03.2024 128
фото: youtube

"Я був глибоко закоханий у жінку, яка стала дружиною Даффа МакКагана": Кортні Тейлор-Тейлор із гурту The Dandy Warhols пояснює, як гітарист Guns N’ Roses Слеш потрапив до нового альбому його гурту, Rockmaker. 12-й альбом гурту The Dandy Warhols вийшов минулого тижня — і в ньому записалися троє особливих гостей. Як от фронтмен Pixies Френк Блек, Деббі Харрі – і Слеш. За словами Кортні, він знає Слеша десятиліття, і це знайомство виникло через тривалу закоханість у молоду жінку, яка зрештою вийшла заміж за басиста Guns N’ Roses Даффа Маккагана:

"Коли її не було в місті, вона просто залишала ключі від своєї квартири в Голівуді – і я міг залишатися в її квартирі. Тоді ми були молодим гуртом і тусили з іншими"


Цікаво, що Тейлор-Тейлор не називає імені тієї молодої жінки, про яку йде мова. Тож ми не знаємо, чи то йдеться про першу дружину Маккагана, другу чи теперішню. Музичні видання кепкують, що, хоча кохання було втрачене, в музичному плані The Dandy Warhols тепер набули (у вигляді участі Слеша).

 


 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Приємніше за все – це відкрити газету та не знайти там нічого про себе. George Harrison Beatles

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом