-
Поділіться з друзями! 
🔊
Def Leppard — Personal Jesus

Шеріл Кроу та Джонні Кеш — Redemption Day

Шеріл Кроу та Джонні Кеш — Redemption Day
22.04.2019 2397
Фото: youtube.com
Ми давно чекаємо на альбом дуетів Шеріл Кроу, в якому заявлена ціла плеяда легенд, і ось з’явилась перша пісня — Redemption Day. Історія пісні така. Шеріл написала її у 1996 році після того, як з’їздила до Боснії разом із Хілларі Клінтон. Коли Джонні Кеш почув її, пісня йому настільки сподобалася, що згодом він теж записав її – у 2003-му. Пісня з’явилася в його посмертному альбомі American VI: Ain’t No Grave 2010-го року. Звідти і взяли вокал Джонні, щоб цей дует відбувся.
 
У відео до пісні багато документальних кадрів. Йдеться про Голокост, війну, геноцид та расові проблеми. Також у відео є архівні кадри з Джонні Кешем. Ось що каже сама Шеріл:
 
Як митець і мама двох дітей я не можу не помічати слона в кімнаті. Я хотіла донести просту думку: приймаючи будь-які рішення, люди мають пам’ятати: за нами — наші діти. Саме ми моделюємо їхнє розуміння хорошого і злого, розуміння цінностей, які треба відстоювати до кінця. Ми творимо їхню здатність співчувати, приймати, слухати – і, з рештою, не бути потворою.
 
Альбом дуетів Шеріл Кроу ми почуємо ближче до кінця літа.
 
 

Sheryl Crow & Johnny Cash — Redemption Day

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Викинути телевізор з вікна готелю? Це не наш стиль! А от розтрощити готельний номер – це цілком нормально. Noddy Holder Slade

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом