-
Поділіться з друзями! 
🔊
Бумбокс — Наодинці

Доісторичного крокодила назвали на честь Леммі

Доісторичного крокодила назвали на честь Леммі
10.08.2017 3044
Фото: Natural History Museum, London
Мабуть, ви пам'ятаєте, що на честь Леммі вже пропонували назвати важкий метал. Однак з цього нічого не вийшло. І все ж таки фанати змогли увічнити легендарного фронтмена Motörhead.
 
6-метровий доісторичний крокодил, який жив у Юрську еру і мав метрові щелепи для розгризання панцирів черепах, теперь називається Lemmysuchus obtusidens.
 
Цікаво, що рештки тварини знайшли ще 1909 року, але неправильно ідентифікували. Декілька років тому цю помилку виявили в Единбургському Університеті. А за круту назву слід дякувати куратору Природознавчого музею і фанатці Motörhead — Лорні Стіл:
 
Хоча Леммі пішов з життя наприкінці 2015 року, ми хотіли б думати, що він би підняв кухоль за Lemmysuchus, одну з найзагрозливіших морських істот, які коли-небудь населяли Землю. Як давня шанувальниця Motörhead, я з величезним захопленням використала таку нагоду увічнити рок-зірку.
 
Нагадємо, що у Motörhead є пісня Love Me Like a Reptile з альбому Ace of Spades 1980 року :)
 

Motorhead — Love me Like a Reptile

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Я завжди думав, що той, хто робить щось чудернацьке – чудило. Тепер я розумію, що тільки той справжнє чудило, хто обзиває чудилами інших. Paul McCartney

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом