-
Поділіться з друзями! 
🔊
Scorpions — Lorelei

Native One присвятили пісню незламному Харкову

Native One присвятили пісню незламному Харкову
22.03.2024 144
фото: youtube
Гурт Native One презентував сингл "Незламне місто", присвячений незламному місту Харків.
 
Робота над піснею тривала кілька місяців, композиція видозмінювалася за формою, але не за ідеєю. Музичним продюсером синглу та автором аранжування харків'янин за народженням Микита Рубченко. Над записом вокалу та зведенням працював інший харківʼянин — Олександр Захаров. До проєкту залучили англійського звукорежисера Grant Ransom (відомого своїми роботами з U2) і студію Metropolis London Music. Сергій Чепига розповідає, як ще в студентські роки у зросійщеному середовищі принципово перейшов на українську мову (і як почувався чужим у себе вдома) – і додає:
 
"Час і болючі події посприяли викоріненню «совка», зросло покоління свідомих, талановитих, яскравих людей, які цінують свободу та незалежність, які ніколи не підкоряться російському ворогу. Харків дуже змінився і став тим містом, де тепер відчуваєш особливий дух свободи та незламності. Наша пісня про рідне місто і тих прекрасних, сильних людей-відчайдухів, на плечах і щоденних зусиллях яких тримається справжній незламний український Харків. Хочеться процитувати Миколу Хвильового: "Хай живе дух неспокою» у кожному з нас!".
 
Відео до пісні знімали у різних локаціях Харкова, маючи на меті показати Харків 2024 року, яким він є, як живуть, працюють і продовжують боротися його люди. Також кліп наводить історичний ракурс, що підкреслює глибоке українське коріння міста та згадує його видатних діячів минулого. 


📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Вибачаю свої мамі, за те що вона психопатка, та своєму татові, за те, що він лузер. Хто після цього скаже, що я не добрий малий? Nikki Sixx Mötley Crüe

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом