-
Поділіться з друзями! 
🔊
Red Hot Chili Peppers — Under the Bridge

Гордість аукціону "Скарби [КАМТУГЕЗИ]. Донатимо на ЗСУ"

Гордість аукціону
16.12.2022 1147
Гордість аукціону "Скарби [КАМТУГЕЗИ]. Донатимо на ЗСУ" — електрогітара Valiant Smith Radio ROKS edition, яка зроблена у єдиному екземплярі. Створена нашими  друзями на честь 13 річниці [КАМТУГЕЗИ].



Червоне дерево надає інструменту глибокого звучання. Діапазон високих частот розкривається за рахунок верхньої частини корпусу, яка виготовлена з клену.



На гітарі встановлено один звукознімач типу "хамбакер" всесвітньо відомого виробника Bare Knuckle Pickups моделі Warpig в позиції "бридж". Звукознімач має керамічні магніти, котрі найкраще розкривають свій потенціал у поєднанні з ефектом "дісторшн", притаманним рок-музиці.



Уся фурнітура, окрім кілкової механіки, виготовлена майстрами Valiant Guitars за власною технологією з надміцного металу — дюралюмінію.



Серія електрогітар Valiant Smith — це поєднання класичної форми та безкомпромісного рокового звучання, втілення усіх бажань навіть найвимогливішого гітариста за рахунок кропіткого аналізу та глибокої інженерної думки наших майстрів.



Познайомитися з найкращими гітарами України, які підкорюють світ можна тут: valiantguitars.com та instagram.com/valiant_guitars.


📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Ми стали популярнішими за самого Іісуса! Тому я заявляю, що рок – це нова релігія. John Lennon Beatles

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом