ROKS-Кухня №6 — готуємо шоколадний пляцок за рецептом Соні Сотник
07.09.20165576
Ранкове шоу [КАМТУГЕЗА] повернулось з відпустки і ROKS-Кухня не могла оминути своєю увагою цю подію, а тому Сергій Подвеза отримав кулінарне завдання від Соні Сотник. Дізнайтесь, чи вдалось Сергію потішити Соню та Кузіна шоколадним пляцком!
Інгредієнти:
Для сирних кульок:
- сир — 400 г
- жовтки курячих яєць — 2 штуки
- цукор — 50 г
- крохмаль — 30 г
- кокосова стружка — 50 г
Для шоколадного бісквіта:
- жовтки курячих яєць — 4 штуки
- білки курячих яєць — 6 штук
- цукор — 60 г
- борошно — 20 г
- какао — 20 г
- розпушувач — 4 г
- шоколад чорний — 50 г
Приготування:
1. Для сирних кульок з'єднуємо сир, 2 жовтки, крохмаль, цукор і кокосову стружку, перемішуємо.
2. Формуємо кульки та викладаємо у форму, змащену вершковим маслом.
3. Відправляємо форму в морозильну камеру на 20 хв.
4. Для шоколадного тіста з'єднуємо борошно з розпушувачем і какао, ретельно перемішуємо.
5. 4 жовтки розтираємо з цукром.
6. Додаємо розтоплений шоколад.
7. У яєчну суміш вводимо суміш борошна і какао, перемішуємо.
8. Білки збиваємо з цукром.
9. Вводимо білки в три прийоми.
10. Заливаємо сирні кульки шоколадним тістом.
11. Запікаємо 30-40 хв при температурі 180 градусів.