-
Поділіться з друзями! 
🔊
Red Hot Chili Peppers — Otherside

ROKS-Кухня №3 — готуємо ''Мисливський патронташ''

ROKS-Кухня №3 — готуємо ''Мисливський патронташ''
27.07.2016 6399
Третій випуск ROKS-Кухні присвячений Джеймсу Хетфілду, лідеру гурту Metallica. 3 серпня він святкуватиме День Народження, а ми відзначимо це свято простою, але смачною стравою під назвою "Мисливський патронташ". А оскільки надворі літо - готуємо на природі!


Інгредієнти:
 
  1. Свинячі ребра - 700 г.
  2. Гострий перець - 2 шт.
  3. Цибуля - 2 шт.
  4. Часник - 5 зубочків.
  5. Помідор - 1 шт.
  6. Олія - 50 мл.
  7. Мед - 50 г.
  8. Гірчиця - 50 г.
  9. Кріп - 1 пучок.
  10. Картопля - 2 шт.
  11. Суміш солі та перцю – за смаком
  12. Цукор – за смаком

Приготування:
 
  1. З’єднуємо мед та рослинну олію.
  2. Додаємо суміш солі та перцю.
  3. Додаємо часник.
  4. Перемішуємо.
  5. Змащуємо ребра маринадом та маринуємо 1 годину.
  6. Для пікантного соусу: запікаємо на грилі часник, помідор, цибулю та гострий перець.
  7. Подрібнюємо овочі.
  8. Додаємо нарізаний кріп.
  9. Додаємо суміш солі та перцю.
  10. Додаємо цукор.
  11. Додаємо французьку гірчицю.
  12. Перемішуємо.
  13. Смажимо мариновані ребра на грилі разом з відварною картоплею та гострим перцем.
  14. Готовність  м’яса перевіряють ножем (якщо при проколюванні м’яса виділяється прозорий сік – м’ясо готове).
  15. Подаємо на дерев’яні дошці разом з соусом та запеченими овочами.

Смачного!

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

На своїх концертах ми бачимо диво! До нас приходять чуваки, яким вже давно за 35... і, коли ми починаємо грати, вони у нас на очах перетворюються на 17-ти річних засранців! Pete Agnew Nazareth

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом