Третій випуск ROKS-Кухні присвячений Джеймсу Хетфілду, лідеру гурту Metallica. 3 серпня він святкуватиме День Народження, а ми відзначимо це свято простою, але смачною стравою під назвою "Мисливський патронташ". А оскільки надворі літо - готуємо на природі!
Інгредієнти:
Свинячі ребра - 700 г.
Гострий перець - 2 шт.
Цибуля - 2 шт.
Часник - 5 зубочків.
Помідор - 1 шт.
Олія - 50 мл.
Мед - 50 г.
Гірчиця - 50 г.
Кріп - 1 пучок.
Картопля - 2 шт.
Суміш солі та перцю – за смаком
Цукор – за смаком
Приготування:
З’єднуємо мед та рослинну олію.
Додаємо суміш солі та перцю.
Додаємо часник.
Перемішуємо.
Змащуємо ребра маринадом та маринуємо 1 годину.
Для пікантного соусу: запікаємо на грилі часник, помідор, цибулю та гострий перець.
Подрібнюємо овочі.
Додаємо нарізаний кріп.
Додаємо суміш солі та перцю.
Додаємо цукор.
Додаємо французьку гірчицю.
Перемішуємо.
Смажимо мариновані ребра на грилі разом з відварною картоплею та гострим перцем.
Готовність м’яса перевіряють ножем (якщо при проколюванні м’яса виділяється прозорий сік – м’ясо готове).
Подаємо на дерев’яні дошці разом з соусом та запеченими овочами.