-
Поділіться з друзями! 
🔊
ВВ — Юра

ROKS-Кухня №2 — готуємо коктейль ''Мічелада''

ROKS-Кухня №2 — готуємо коктейль ''Мічелада''
13.07.2016 7248
У другому випуску нашої ROKS-Кухні ми готуємось відзначати 20 липня День Народження легендарного Карлоса Сантани, а тому готуємо гострий мексиканський коктейль "Мічелада"!
 

Інгредієнти (для однієї порції):

Для напою: 
  1. Лайм ½ шт.
  2. Помідор  ½ шт.
  3. Перець Чілі ½ шт.
  4. Соєвий соус 20 мл.
  5. Томатний сік  30 мл.
  6. Колотий лід 50 г.
  7. Світле пиво 100 мл.
Для прикраси:
  1. Сіль 5г. 
  2. Мелений червоний перець 1г. 
  3. Лайм 2 дольки.
  4. Перець Чілі  ½ шт.
Приготування:
  1. Змішуємо сіль та молотий перець.
  2. Проводимо долькою лайма по краю склянки.
  3. Змочуємо склянку в суміші солі та перцю.
  4. Поміщаємо підготовлену склянку в морозильну камеру на 10 хв.
  5. Дрібно ріжемо ½ помідора та ½ перця Чілі.
  6. Поміщаємо нарізані овочі в охолоджену склянку.
  7. Додаємо у склянку фреш ½ лайма
  8. Товчемо в склянці овочеву суміш до однорідної консистенції.
  9. Додаємо соєвий соус.
  10. Додаємо томатний сік.
  11. Додаємо світле пиво.
  12. Додаємо лід.
  13. Подаємо з долькою лайма та ½ перца Чілі на шпажці (можна також прикрасити трубочкою та коктейльною парасолькою).
Смачного!

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Коли скаржитесь, що нове покоління – говнюки, подумайте, а може серед цих підлітків є нові Guns’n’Roses або нові Motley Crue... наші батьки теж вважали нас говнюками. Nikki Sixx Mötley Crüe

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом