У другому випуску нашої ROKS-Кухні ми готуємось відзначати 20 липня День Народження легендарного Карлоса Сантани, а тому готуємо гострий мексиканський коктейль "Мічелада"!
Інгредієнти (для однієї порції):
Для напою:
Лайм ½ шт.
Помідор ½ шт.
Перець Чілі ½ шт.
Соєвий соус 20 мл.
Томатний сік 30 мл.
Колотий лід 50 г.
Світле пиво 100 мл.
Для прикраси:
Сіль 5г.
Мелений червоний перець 1г.
Лайм 2 дольки.
Перець Чілі ½ шт.
Приготування:
Змішуємо сіль та молотий перець.
Проводимо долькою лайма по краю склянки.
Змочуємо склянку в суміші солі та перцю.
Поміщаємо підготовлену склянку в морозильну камеру на 10 хв.
Дрібно ріжемо ½ помідора та ½ перця Чілі.
Поміщаємо нарізані овочі в охолоджену склянку.
Додаємо у склянку фреш ½ лайма
Товчемо в склянці овочеву суміш до однорідної консистенції.
Додаємо соєвий соус.
Додаємо томатний сік.
Додаємо світле пиво.
Додаємо лід.
Подаємо з долькою лайма та ½ перца Чілі на шпажці (можна також прикрасити трубочкою та коктейльною парасолькою).
Коли скаржитесь, що нове покоління – говнюки, подумайте, а може серед цих підлітків є нові Guns’n’Roses або нові Motley Crue... наші батьки теж вважали нас говнюками.
Nikki Sixx
Mötley Crüe