-
Поділіться з друзями! 
🔊
Rammstein — Engel

ROKS-Кухня №1 — фаршируємо чилійські перці

ROKS-Кухня №1 — фаршируємо чилійські перці
29.06.2016 4045
Ми запускаємо нову відеорубрику ROKS-кухня! Після того, як Сергій Подвеза виграв три відеоконкурси підряд ми вирішили чимось його заняти. Оскільки Сергій — чудовий повар і любить рок, ми об'єднали ці два прекрасні захоплення в кулінарну рубрику ROKS-кухня. Отже, відтепер що два тижні ми будемо презентувати вам смачні рок-страви, які зовсім нескладно приготувати.
 
Оскільки за тиждень до Києва завітають легендарні RHCP, то у виборі страви для першого випуску не було жодних сумнівів — ми будемо готувати гострі чилійські перці в беконі.
 

 
Інгредієнти (для двох порцій):
  1. Сир - 100 г 
  2. Сулугуні - 100 г 
  3. Вершки 10% - 50 мл
  4. Кінза - 1 пучок
  5. Перці Hungarian Wax - 2 шт 
  6. Перець Чилі - 1 шт 
  7. Слайси бекону - 100 г
 
Зверніть увагу! Для фарширування краще підходять делікатні по гостроті перці сорту Hungarian Wax, однак, якщо ви поціновувач справді “вогненної” їжі, використовуйте для фарширування довгі перці сорту Чилі.
 
Приготування:
  1. Дрібно нарізаємо кінзу (трохи зелені залишаємо для прикраси).
  2. Дрібно нарізаємо гострий перець Чилі (якщо прибрати з перцю насіння - страва буде не такою гострою).
  3. З'єднуємо нарізані перець та кінзу з фермерським сиром (його краще брати максимальної жирності).
  4. Додаємо вершки (вони служать скріплюючим елементом начинки, їх можна легко замінити сметаною або майонезом на ваш смак).
  5. Додаємо натертий на крупній тертці сир сулугуні.
  6. Ретельно перемішуємо начинку. Не солимо! Додавати сіль за смаком варто лише після дегустації начинки, бо сулугуні й так досить солоний.
  7. Перці Hungarian Wax розрізаємо вздовж, залишаючи хвостики, і видаляємо насіння.
  8. Фаршируємо половинки перцю начинкою.
  9. Обертаємо нафаршировані перці слайсами бекону.
  10. Запікаємо перці протягом 20 хвилин в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусівє. В останні 2 хвилини запікання можна ввімкнути режим гриль, тоді бекон стане ще більш золотистим.
  11. Подаємо запечені перці на великій тарілці з охолодженої сметаною. Буде ще смачніше, якщо зробити вершковий соус: сметану підсолити, додати дрібно нарізаний часник, фреш лайма чи лимона і гарненько розмішати.
  12. Посипаємо готову страву дрібно нарізану кінзою.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

«Любов за гроші не купиш». Так кажуть тільки бідняки! Gene Simmons Kiss

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом