-
Поділіться з друзями! 
🔊
Бойовий Привіт — 688

Олег Скрипка випустив кліп-епос, створений за допомогою штучного інтелекту

Олег Скрипка випустив кліп-епос, створений за допомогою штучного інтелекту
25.03.2024 130
фото: youtube
Олег Скрипка випустив кліп-епос “Номад”, створений за допомогою штучного інтелекту. Роботу він присвятив воїнам, які боронять нашу землю і яких чекають вдома. Цитуємо прес реліз:

“Номад” – це емоційний військовий епос, який розповідає історію героя, воїна-мандрівника, що мріє повернутися додому, до себе. Це відео не лише візуалізація музичного твору – це спроба осягнення внутрішнього світу героя та його нелегкий та непередбачуваний шлях, що, напевно, долає сьогодні кожен із нас. Номадами з давніх часів називали кочівників, які мандрували світом. Але існують і сучасні номади: вони жертвують комфортом, стабільністю і затишком, заради важливої мети. Номад – це романтичний узагальнений чоловічий образ, який попри складні турбулентні часи залишається вірним своєму Я та власним відчуттям. Це відео про кожного з нас, про шлях кожного українця – козака-вояка, що усвідомлює, його головна місія зараз є оборона рідної землі"

 
Пісня має також англомовну версію. 

 

 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Якщо музика базується тільки на іміджі, а не на натхненні – то її швидко забудуть. Не дивно, що наші пісні пам‘ятають вже 30 років. Phill Collen Def Leppard

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом