-
Поділіться з друзями! 
🔊
Моторролла — Аеліта

Whitesnake видали офіційне відео на реміксовану версію пісні Lay Down, Stay Down

Whitesnake видали офіційне відео на реміксовану версію пісні Lay Down, Stay Down
12.09.2023 468
Вона, серед інший, увійде в майбутній The Purple Album: Special Gold Edition.

 

Девід Ковердейл розповідає історію: "Ця пісня була однією з перших, яку я написав із Річі Блекмором у його будинку в Кемберлі, графство Суррей. Я відвіз демку додому, Гленн Хьюз приїхав до мене трохи потусуватися – і ми возилися з текстом. Це лірика про те, як мати справу з хуліганами. Деякі варіації людської поведінки я зневажаю. Не можу назвати вам оригінальну "робочу" назву пісні, бо вона була досить огидна. Це про те, що від усілякого лайна потрібно відбиватися, а не терпіти його. А ще це один з моїх найулюбленіших рифів Річі з альбому Burn".

 

Ковердейл був не дуже відомим 21-річним вокалістом і автором, коли приєднався до DEEP PURPLE у 73-му. Разом з ними він записав три альбоми, перш ніж почати свою музичну подорож під назвою WHITESNAKE.

 

The Purple Album: Special Gold Edition вийде 13 жовтня. 

 

 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Від мене чекають, щоб я нашкрябав книгу про своє життя. Але це буде дуже тоненька книжечка. «Оззі Озборн народився 3го грудня в Бермінгемі. Досі живий. Ще співає». Все. Я озираюсь на своє життя і розумію, що й згадати нема чого. Тільки рок!   Ozzy Osbourne

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом