-
Поділіться з друзями! 
🔊
Manowar — Die For Metal

Голос Фредді Мерк'юрі зазвучить у новій пісні

Голос Фредді Мерк'юрі зазвучить у новій пісні
27.08.2015 7147
Голос фронтмена Queen був використаний в новому синглі, який випустить його благодійний фонд Mercury Phoenix Trust в вересні. Композиція Little Freddie Goes To School вперше прозвучить під час офіційної вечірки з нагоди дня народження маестро 5 вересня в Монтре, Швейцарія. Сам реліз відбудеться двома днями пізніше, 7 вересня.
 
У пісню увійдуть два записи, які були зроблені в кінці 80-х під час роботи над альбомом Barcelona. Трек був написаний композитором Стюартом Леземом спільно з продюсером Queen Дейвом Річардсом.
 
Лезем розповідає:
 
Я не пишу багато пісень. Мої роботи в стилі сучасної класики зазвичай нагадують творчість Майка Олдфілда. У той же час я є великим шанувальником творчості Фредді, і мені дуже пощастило познайомитися з Дейвом.
 
Вокальну партію виконав ірландський вокаліст Естер Трусдейл. Пісня розповідає про ранні роки життя Мерк'юрі, коли він ще вчився в школі в Занзібарі.
 
Це присвята скромному хлопчику, який зміг досягти величезних висот. Я сподіваюся, що пісня змусить людей посміхнутися.
 
Кошти, отримані від продажу синглу, підуть у фонд Mercury Phoenix Trust, який допомагає боротися зі СНІДом з 1992 року.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Навколо тебе завжди будуть крутитись як негативно налаштовані люди, так і позитивні люди. Просто будь собою та роби все, що від тебе залежить. І начхати на думки оточуючих! Joey DeMaio Manowar

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом