-
Поділіться з друзями! 
Зараз в ефірі
до
Зараз в ефірі
Scorpions Sly
Раніше звучали
19:12
Бойовий Привіт
762
19:03
Chickenfoot
Last Temptation
⌚ ще раніше
🔊
Scorpions — Sly

Проект ''Рок-відродження'' на Radio ROKS

Проект ''Рок-відродження'' на Radio ROKS
29.07.2016 11655
У людини можна відібрати все — свободу, мову, історію та життя. Але ніхто не зможе відібрати силу таланту, та внутрішню гідність. На культурній мапі України багато темних плям і окремо стоїть трагічна історія покоління творчої еліти 20–30-х років минулого століття. Тепер ми називаємо це покоління "Розстріляним відродженням". Впродовж декількох років радянська влада фізично знищила все, що було геніального, талановитого, несхожого та відвертого в українській поезії, літературі, мистецтві та кіно. Їхня творчість у сучасному контексті сприймається так, ніби все це написано сьогодні та про нас.
 
Ми разом з відомими українськими рок-музикантами представляємо проект "Рок-Відродження", віддаючи шану українському літературному генію жаги до життя та справжньої любові до України.
 
У День Незалежності України, 24 серпня, з 10:00 до 20:00 слухайте на Radio ROKS, як побачили і почули поетів "Розстріляного відродження" Сашко Положинський і гурт "Був'є", Брати Гадюкіни, С.К.А.Й., О.Торвальд, W.H.I.T.E., Sinoptik, Соня Сотник, Гайдамаки та Сонячна Машина.

Партнер проекту — мужній бренд “Козацька Рада”. Будь козаком!

Слухайте всі випуски Рок-відродження на сайті: radioroks.ua/programs/60-rok-vidrodzhennia


 

 

 

 

 

 

 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Я трохи граю на віолончелі, трохи на шарманці, і ЗОВСІМ ТРОХИ – на гітарі. Ritchie Blackmore Deep Purple

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом