-
Поділіться з друзями! 
🔊
Manowar — Fight Until We Die

Підсумки акції ''Школа рока''

Підсумки акції ''Школа рока''
02.06.2015 2278
2 червня в прямому ефірі ранкового шоу [КАМТУГЕЗА] Соня Сотник та Сергій Кузін визначили переможців нашої акції Школа рока. Ними стали:

Головний приз – поїздку в рок-табір в Коблеве отримує Матвій Чобіток!

Данило Варфоломеєв, Дмитро Кудрявцев та Марія Кондратенко отримують 50% знижку на придбання путівки в рок-табір в Коблеве.

Артема Богданенко та Дмитра Калашника Сергій Васильович запросив взяти участь у своєму сольному концерті, а також завітати в гості до нашої студії. Аліна Фурдуй із Запоріжжя також отримала запрошення до нашої студії, а також виступити разом з Сонею Сотник на сольному концерті.

Сертифікати на 4 індивідуальні заняття в київській Рок-школі отримують Мар'яна Лисенко, Олексій Юхновський та Олександра Махукова.

Матвій Чобіток разом з гуртом Keep Away, Катерина Осмаловська, Олексій Коритний та Максим Кобзєв отримують сертифікати на професійний запис в студії київської Рок-школи з відео зйомкою.

За правильне рок-виховання батьки Артема Демиденка, Євгена Оніщенко, Микити Куликова та Дмитра Володіна отримують квитки на фільм-концерт гурту Aerosmith.

Відео усіх учасників дивіться на нашому сайті: http://www.radioroks.ua/actions/24-shkola-roka/list/

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Якби я зустрів інопланетян, і вони спитали мене «Що у вас на Землі є гідного уваги?» - я б дав їм послухати рок! Roger Glover Deep Purple

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом