-
Поділіться з друзями! 
🔊
Deep Purple — Lazy

Стівен Тайлер запалив The Late Late Show

Стівен Тайлер запалив The Late Late Show
22.05.2018 3896
Фото: youtube.com
Днями Стівен Тайлер заглянув до The Late Late Show, де зіграв з веедучим Джеймсом Корденом в гру, назву якої можна перекласти як "Говори правду або їж гидоту". По-перше, варто відзначити, що Стівен до бою підготувався як слід. Відразу ж виклав з кишень власну вилку і ніж, а також сіль і перець. Серед "гидот" були: "свиняче желе" (у нас це називається сальтисон, який Соня дуже любить), коров'ячий кишечник, бичачий пеніс, язик ягняти (сирий), сушені гусіні і смуззі з сардин.

Перше питання, поставлене Стівену як рок-зірці, був такий: "Скільки ти за своє життя витратив грошей на наркотики?". Щоб не їсти сальтисон, Тайлер відповів, що це близько двох мільйонів доларів: "Я знюхав половину Перу". Була також прохання розставити всіх учасників Aerosmith за ступенем їх обдарованості. Тут вже Стівену довелося їсти свинячий шлунок — він не міг скласти цей рейтинг, оскільки попереду ще купа концертів з групою. Також татові Лів довелося зізнатися, кого з її кіно-друзів він намагався "клеїти".

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Найбільший виклик дорослого життя  - це триматись за свій ідеалізм, після того, як ви втратили свою наївність. Bruce Springsteen

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом