-
Поділіться з друзями! 
🔊
Black Sabbath — Fairies Wear Boots

Metallica хочуть випустити наступний альбом зненацька

Metallica хочуть випустити наступний альбом зненацька
12.03.2015 2233
Крім планів щодо перевипуску свого бек-каталогу і гастролей, хлопці не забувають і про новий альбом. Ларс Ульріх днями написав, що вже "задовбався" з новою платівкою:
 
І у нас є багато нових пісень. Ми їх відпрацьовуємо і поліруємо. Реліз вже дуже скоро. У нашому світі є велика різниця між творчою частиною роботи і звукозаписом. Ми хочемо побудувати міст між цими двома фазами. Ми хочемо подивитися, чи зможемо ми передати творчу зацікавленість, творчий імпульс - те, що відчуваєш, коли вперше граєш пісню в студії.
 
Тепер хлопці розповідають, що пісень відібрано близько двадцяти і найближчим часом розпочнеться препродакшн. Нові треки група зіграє і на своїх літніх виступах, і на травневому фестивалі "Rock In Rio". Ульріх просить фанатів мати терпіння і пам'ятати, що часи Metallica не пройшли. Просто потрібно і сім'ям час присвячувати!
Ну і найцікавіше. Група планує випустити альбом раптово. Без попередження - як Бейонсе і U2. Так що в один прекрасний день ми прокинемося і виявимо його в рубриці 9:45 ранкового шоу [КАМТУГЕЗА].

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Я ніколи нікого не засуджую. Моє улюблене прислів‘я: «Не суди іншого, доки не пройшов в його мокасинах дві милі». Так кажуть індіанці. Eric Adams Manowar

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом