-
Поділіться з друзями! 
🔊
Queen — Friends Will Be Friends

Закк Уайлд: рок-н-рол ніколи не очолить чарти

Закк Уайлд: рок-н-рол ніколи не очолить чарти
23.02.2018 3297
Фото: guitarworld.com
Закк Уайлд нещодавно висловився, що рок-н-рол ніколи не буде очолювати верхівки чартів та отримувати важливі нагороди. Зі слів музиканта, навіть коли Black Sabbath і Led Zeppelin правили світом, поп-музика все одно була в лідерах. Коли на початку 70-х рок-гурти не просто нищили все на своєму шляху, а били рекорди з кількості публіки на концертах, в жодних номінаціях Греммі їх не було:
 
Led Zeppelin збирали стадіони, по кількості глядачів на шоу в Тампі вони випередили навіть The Beatles, проте жодного разу навіть не бували на Греммі! І жодного разу не були номіновані! Ось, чим завжди був рок-н-рол. Він ніколи не був бажаним гостем на цій вечірці!
 
Закк навів аналогію зі своєю родиною. Коли сестра запрошувала своїх подружок, а ось цього братика, що сидить зі своїми рок-платівками, вони вважають якимось непотребом.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Коли я іду на сцену, то хочу віддати всього себе! Вмерти заради шоу. Неважливо, чи зламана в мене рука, чи я підхопив застуду – я біжу на сцену та даю аудиторії ВСЕ, на що здатний! Freddie Mercury Queen

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом