-
Поділіться з друзями! 
🔊
СКАЙ — Я все б віддав

Metallica випустить ремастер альбому на касетах

Metallica випустить ремастер альбому на касетах
06.03.2015 3112
18 квітня, в День музичного магазину, в продаж надійде лімітований наклад касет "No Life 'Til Leather". Оригінал був записаний в липні 1982 першим складом групи, який виступав наживо під ім'ям Metallica і ніколи раніше не продавався офіційно. Передбачається також розширена версія на вінілі, CD і у вигляді колекційного бокс-сету, але все це буде трохи пізніше, а першими вийдуть все-таки касети. Вони будуть виглядати так само, як демо-касети 82-го року. Свій екземпляр Ларс Ульріх дбайливо зберіг, він і став відправною точкою ремастеру. Ось що написано в заяві групи:
 
У 1982 році ми записали сім пісень, які стали нашою першою візитною карткою під назвою "No Life' Til Leather" і принесли нам перший контракт з лейблом. Решта, як деякі з вас знають, вже історія! Ми попорпалися в архівах, знайшли вихідні коди і ремайстрували їх так, щоб максимально використовувати звуковий потенціал, доступний в 2015 році, але не змінювати початкові мікси.
 
А Ларс Ульріх розповів, що, задумавши ряд перевидань свого каталогу, група вирішила починати не з "Kill 'Em All", а піти ще далі назад до моменту створення групи. Також зараз Metallica працює над своїм десятим студійним альбомом, який повинен вийти до кінця року або на початку наступного.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Я буду жаліти про те що зробив, а не про те, що не зроблено. James Hetfield Metallica

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом