-
Поділіться з друзями! 
🔊
Deep Purple — Black Night

В записі нового альбому Nightwish візьме участь Річард Докінз

В записі нового альбому Nightwish візьме участь Річард Докінз
02.03.2015 2730
В записі альбому Nightwish візьме участь Річард Докінз
 
Тогоріч в ранковому шоу [КАМТУГЕЗА] ми розповідали, що Туомас Холопайнен запросив відомого британського вченого і неоатеїста Докінза до співпраці. Лідер Nightwish зазначив, що праці Річарда послужили для нього величезним джерелом натхнення. Також на альбомі будуть звучати думки вченого і уривки з його виступів. 
Раніше учасників групи застерігали, що участь Докінза в створенні матеріалу вдарить по продажах дисків і репутації групи, але Холопайнен сміявся у відповідь на такі попередження і робить це зараз. А виходить, що деяка частина фанатів присутністю біолога на платівці дійсно серйозно обурена. Вони кажуть, що навіть прізвище критика релігії вже образа для них. Фани продовжують бурю в соцмережах, повідомляючи, що вони викидають диски Nightwish на смітник, а деякі навіть збираються здати куплені раніше квитки на концерти. Ось що каже з цього приводу Туомас Холопайнен:
 
"Якби з фундаменталістами можна було розмовляти з позиції розуму, у світі не було б фундаменталістів. Якщо хтось настільки вузьколобий, що утримається від покупки альбому через ученого на платівці, то що ж тут поробиш."
 
Нагадаємо, новий альбом Nightwish, "Endless Forms Most Beautiful", вийде 27 березня.
 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Нам ніколи не стає нудно на сцені, бо доки ти граєш, то все намагаєшся згадати ці чортові слова власних пісень! Pete Agnew Nazareth

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом