-
Поділіться з друзями! 
🔊
Hinder — Without You

Новий альбом Faith No More вийде 19 травня

Новий альбом Faith No More вийде 19 травня
12.02.2015 2633
Альбом назвали "Sol Invictus", що переводиться з латини, як "Непереможне сонце". Перший сингл з нього, Motherfucker, став першим релізом групи з 1997 року, з моменту виходу "Album Of The Year". З цього приводу музиканти навіть відіграли раптовий сет "сюрпризом" в одному з магазинів Сан-Франциско.
Другий сингл з майбутньої платівки, «Superhero», вийде 17 березня, а сам альбом - 19 травня, на власному нещодавно створеному лейблі групи. Ось, що каже басист Біллі Гулд:
 
"Завдяки музичному досвіду, отриманому нами за ці роки, те, що ми робимо, відображає шлях, який ми пройшли після виходу останньої платівки Faith No More. Мені здається, новий диск виводить нас на більш високий рівень. Все, що ми робимо, завжди буде звучати в нашому стилі - завдяки нашому взаєморозумінню, завдяки тому, як ми граємо. Це просто те, що для нас природно робити, що викликає у нас теплі почуття."

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Життя в рок-музиці таке ненадійне! Але я обожнюю ризикувати! Сьогодні я міліонер, а завтра можу стати ніким. І мене це нітрохи не хвилює. Freddie Mercury Queen

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом