-
Поділіться з друзями! 
🔊
Dommin — (I Just) Died In Your Arms

Garbage випустили відео Magnetized

Garbage випустили відео Magnetized
07.10.2016 4496
Фото: youtube.com
Гурт Garbage порадував фанатів черговим відео-шедевром. Інакше назвати новий кліп гурту просто неможливо, адже вони завжди нереально круті. Нагадаємо, що Garbage нещодавно відновили діяльність та видали перший з 2012-го року альбом Strange Little Birds. Звісно – яким би крутим гурт не був, але увагу до себе потрібно постійно підігрівати, що Garbage і зробили. Тим паче, що на кожен їхній кліп фанати чекають з нетерпінням.
 
Цього разу, кліп наповнений усілякими містичними науковими експериментами, які Ширлі Менсон проводить над восьмирічною собою. Режисером кліпу став Скотт Стакі, сусід Ширлі та творець дитячого шоу Pancake Mountain, гостями якого не однократно були різні рок-зірки. Скотт сказав: "Magnetized – це одна з моїх улюблених пісень на альбомі! І в будь-який момент, як тільки ви захочете пропустити 300,000 вольт через Ширлі Менсон – обов’язково кличте мене!"
 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Пісня – це як дитина. Ти її зрощуєш. І, як і з дітьми, буває, що доки вона зросте, із чогось фантастичного, пісня перетвориться на справжнє розчарування. Phil Collins Genesis

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом