-
Поділіться з друзями! 
🔊
Друга Ріка — Так мало тут тебе

Томмі Лі та Мік Марс поділилися планами на майбутнє

Томмі Лі та Мік Марс поділилися планами на майбутнє
06.02.2015 2414
Томмі Лі наполіг, що зовсім не засмучується фактом, що Motley Crue проводять свій фінальний тур. Барабанщик, нагадаємо, записав у свій час два сольника і ще два - зі своїм сайд-проектом Method Of Mayhem. Тепер, озираючись назад, раптом зрозумів, що сольна робота та інше - це:
 
"...грьобана втрата часу! Так, це весело, всі тобі дзвонять, ти постійно повинен щось робити, вкладаєш в це всю свою пристрасть і енергію, а потім раптом "хммм ... а заради чого це все?" Але потім це закінчується і ми знову опиняємося втягнутими в подібні божевільні проекти. І двері завжди відкриті - ми можемо працювати з ким захочемо!"
 
А гітарист Мік Марс, наприклад, сподівається попрацювати з саундтреками для фільмів:
 
"Ми всі будемо абсолютно вільні. Я можу, наприклад, прийти до Томмі і сказати "Гей, погнали! У мене для тебе дещо є! Ворушися!"
 
І наводить як приклад розпад бітлів. Мовляв, вони ж насправді не розбіглися і зробили свої найкращі пісні, експериментуючи зі складом і т.д. Так що тепер і для учасників Motley Crue відкриваються нові райдужні перспективи.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Немає нічого гіршого, ніж перебувати з людьми, які думають однаково, говорять однаково та спрямовані в один бік. Це схоже на затхле повітря. Alex Van Halen Van Halen

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом