-
Поділіться з друзями! 
🔊
Deep Purple — Soldier Of Fortune

Майкл Джей Фокс та Coldplay зіграли Johnny B-Goode

Майкл Джей Фокс та Coldplay зіграли Johnny B-Goode
20.07.2016 6731
Фото: rollingstone.com
Американський актор Майкл Джей Фокс, який зіграв Марті Макфлая в популярному фільмі "Назад в майбутнє", виконав разом з британським гуртом Coldplay пісню Чака Беррі Johnny B-Goode. Унікальний виступ відбувся 17 липня в місті Нью-Джерсі, в рамках туру групи Coldplay у підтримку альбому A Head Full of Dreams. Після спільного виконання пісні фронтмен Coldplay Кріс Мартін підійшов до актора, обійняв його і сказав:
 
Збулася наша мрія. Спасибі, Майкл! Яка чудова, чудова, чудова людина!
 
 
Нагадаємо епізод, в якому Марті Макфлай виконав пісню "Johnny B-Goode", став одним з найяскравіших в трилогії "Назад в майбутнє":
 
 
У 1998 році Майкл Джей Фокс повідомив шанувальникам, що у нього діагностували хворобу Паркінсона, після чого він присвятив себе дослідженню хвороби і заснував громадську організацію "Фонд Майкла Джей Фокса". Фонд допомагає людям з синдромом Паркінсона і спонсорує дослідження по вивченню проблеми, включаючи використання стовбурових клітин.
Джерело

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Багато хто говорить про мене як про революціонера гітари. Це неправда. Все що я роблю – це копіюю Бі. Бі. Кінга. Eric Clapton

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом