-
Поділіться з друзями! 
🔊
Hollywood Vampires — School's Out / Another Brick In The Wall Pt. 2

Прем'єра від Фіолет!

Прем'єра від Фіолет!
26.05.2023 653
Як зазначає гурт, це одна з небагатьох пісень Фіолету, написана після 24 лютого 2022 року, яка НЕ Є прямою префлексією на війну, цитата: "Радше це щира сповідь людини з багажем років та досвідів, яка готова визнавата власні помилки, вади – і боротися за щастя найближчих. Тлумачити слова, мабуть, не потрібно. Кожен відшукає там свій рядок і нагадування про пережите. Для нас це новий рівень відвертості зі слухачем, підкріплений важливим усвідомленням того, що час в нашій країні віднедавна побіг швидше ніж десь-інде, і жити потрібно вже. Жити, боротися, любити"
 
Відео до пісні зняли подружжя Варвари та Віталія Шевчуків, які вже пару разів працювали з Фіолетом. Зйомки прохолили в Луцьку на батьківщині головних героїв і самого гурту. А герої – військовий і волонтерка. Це керівниця волонтерського штабу "Ангар", що є однією з найбільших волонтерських організацій у Волинській області – та Олексій Кушнєр, бойовий медик ЗСУ. Пара зіграла самих себе після довгої розлуки через війну. 

 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Те, що приємно зробити один раз, буде приємно зробити 100 разів. Тому з музики мене так просто не витулиш! Mick Jagger Rolling Stones

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом