-
Поділіться з друзями! 
🔊
Genesis — I Can't Dance

Halestorm об'єдналися з кантрі-зіркою Ешлі Макбрайд, щоб створити нову версію пісні Terrible Things

Halestorm об'єдналися з кантрі-зіркою Ешлі Макбрайд, щоб створити нову версію пісні Terrible Things
26.05.2023 373
В оригіналі пісня з'явилася у торішньому альбомі Halestorm, Back From The Dead. Також музиканти поділилися відвертим відео на тему психічного здоров'я (і нездоров'я). Відео зосереджено на травмі, яку пережив підліток-втікач – і завершується соціальною рекламою Runaway & Homeless Youth And Relationship Violkit Toolkit (з набором алгоритмів дій для підлітків, які потребують допомоги).

 

Ліззі Хейл коментує: "Terrible Things — це пісня про надію та прощення себе та світу, у якому ми живемо. Щоб піднести цей трек вище неба, ми попросили цю прекрасну пані з Нешвілла, Ешлі Макбрайд, дати нам свій неймовірний голос. Нехай ця пісня надихне вас. Так, люди – недосконалі істоти. Ми здатні на купу зла. Але я не втрачаю віри, тому що в моїх мріях я справді вірю, що ми не такі жахливі". 
 
За словами Хейл, всі вони об'єднують зусилля з захисниками психічного здоров'я Sound Mind Live. Зараз так роблять чимало музикантів у сподіванні використати свій вплив для зменшення стигматизації навколо проблем психічного здоров'я. 

 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

«Любов за гроші не купиш». Так кажуть тільки бідняки! Gene Simmons Kiss

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом