-
Поділіться з друзями! 
🔊
Nickelback — When We Stand Together

Юрген Блекмор більше не може грати на гітарі

Юрген Блекмор більше не може грати на гітарі
05.02.2015 2884
Юрген страждає серйозною формою хвороби Лайма, яка не дозволяє йому грати на гітарі.
Хвороба передається через комарів, кліщів та інших комах і для більшості людей проходить набагато легше. Але у Юргена вона протікає у важкій формі, а велику частину часу він проводить в ліжку. Ось цитата:
 
"Раніше про мою проблему знали тільки сім'я і близькі друзі, але тепер я хочу, щоб всі були в курсі того, що відбувається. Через проблему, з якою я борюся вже 15 місяців, я взагалі нічого не можу робити через неврологічні ускладнення. Я пробував різні методики лікування, але поки нічого не допомогло. Не знаю, що буде далі. Тому, на жаль, змушений сказати вам, що не знаю, як я буду далі займатися музикою. У будь-якому випадку, я залишаюся на зв'язку. Якщо мені вдасться позбутися хвороби, я повернуся! Бажаю вам міцного здоров'я - це найбільший дар на землі."
 
Нагадаємо, проект Over The Rainbow, куди разом з Юргеном увійшли Джо Лінн Тернер, Тоні Кейрі, Грег Сміт і Боббі Рондінеллі, активно гастролював з 2008 по 2010 рік, виконуючи на концертах треки Rainbow. Запис з авторським матеріалом (про який неодноразово говорили) так і не відбулася.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Ми завжди були в бізнесі тільки заради музики. А от дівчата, які виснуть на тобі після концерту – це приємний бонус. Phill Collen Def Leppard

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом