-
Поділіться з друзями! 
🔊
Mad Heads — Молода кров

CROSSCHAINS перевидав свою пісню "Велич"

CROSSCHAINS перевидав свою пісню
09.03.2023 683
Український гурт CROSSCHAINS переосмислив свою пісню "Велич" і видав нову версію і нове відео 24 лютого. Так буває, що важливе пролітає повз. Та ще не запізно. Нагадаємо, потужне відео з орігінальним треком гурт видав влітку минулого року, розповідь про це можна почути, зокрема, у 357-му випуску програми Новий Рок .

 

Тоді гурт коментував так: "ВЕЛИЧ" для нас як гурту на цьому етапі життя означає все. Ми взяли все, про що думали від початку повномасштабного вторгнення, і вклали це в ноти, рифи та вокальні мелодії. Ми зробили все можливе, щоб слухаючи цю пісню, кожен відчув, за що ми боремося як нація. Зруйновані міста, спалені поля, убиті сини і дочки України... І, звісно, останнє, але не менш важливе – перемога. Перемога – наша доля. Українську велич кулею не вб’єш – вона в наших серцях і з кожним ударом стає більшою".
 
"Літня" версія була лютою й важкою – з гроулом і скрімінгом, а навалювали так, шо гай гудів. Оновлена ж геть інша. Доповнена трьома прекрасними скрипками і однією віолончеллю – від чотирьох прекрасних музиканток.

 

 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Хтось, можливо, і прагне списати нас у минуле. Та на тлі сучасної музики, класичний рок здається ще більш сильним та потужним! Lou Gramm Foreigner

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом