-
Поділіться з друзями! 
🔊
Radio ROKS — Рок. Тільки рок!

Брайан Джонсон пролив світло на ситуацію з AC/DC

Брайан Джонсон пролив світло на ситуацію з AC/DC
21.04.2016 18800
Брайан Джонсон, якого нещодавно "звільнили" з AC/DC, нарешті опублікував заяву, в якій спробував якомога детальніше розповісти про те, що відбувається з гуртом.
 
Брайан розповів про обстеження і рекомендації лікарів, а також, що він вже давно усвідомлював, що став гірше чути, і що це стало позначатися на якості шоу. Також він зазначив, що деякий час вокаліст намагався робити все можливе, щоб продовжувати виступати, навіть, не дивлячись на біль. Але врешті-решт вона стала нестерпною, а музикант опинився під загрозою повної глухоти. Брайан запевнив, що на пенсію не збирається і у студії він працювати зможе. А також музикант сподівається, що за деякий час зможе повернутися і до живих виступів також.
 

Заява Брайана Джонсона, опублікована на сайті acdc.com

Багато хто з шанувальників AC/DC знає, що цьогорічні шоу, які ще залишилося мають відіграти AC/DC в рамках світового турне Rock or Bust, в тому числі 10 перенесених шоу в США, відбудуться з запрошеним співаком. Я  хочу особисто все пояснити, адже мені здається, що прес-релізи не змогли повністю розкрити все, що я хотів сказати фанатам, а також зробили це не так, як я би того хотів.
 
7 березня, після серії перевірок провідними лікарями в області втрати слуху, мені пояснили, що якщо я буду продовжувати виступати на великих майданчиках, то ризикую повністю втратити слух. Я був шокований цією новиною і почав розуміти, що моя часткова глухота вже почала заважати моїм виступам на сцені. 
 
Я не міг чути гітари і, тому що був не в змозі нормально чути інших музикантів, я злякався, що не зможу виступати на високому рівні. Правду кажучи, такого я просто не міг дозволити. Наші фани заслуговують на те, щоб мої виступи були тільки на найвищому рівні і, якщо з якихось причин я не можу тримати той рівень, я не буду розчаруванням для наших шанувальників або проблемою для інших членів AC/DC. Я не з тих, хто кидає усе на півдорозі, і я хотів би довести справу до кінця, проте лікарі дали зрозуміти мені і моїм товаришам, що у мене немає вибору, окрім як припинити виступати, можливо, назавжди. Це був найгірший день мого професійного життя. 
 
З того дня, у мене було кілька консультацій з моїми лікарями, і здається, що в найближчому майбутньому, я не зможу виступати на великих концертних майданчиках, де рівні гучності сильно переважають мої нинішні фізичні кондиції, без ризику істотної втрати слуху і, можливо, повної глухоти. Я намагався продовжувати, незважаючи на біль і втрату слуху, але тепер проблема досягла критичного рівня. 
 
Особисто я шокований таким розвитку подій більше, ніж будь-хто міг собі уявити. Емоції, які я зараз переживаю набагато гірші, ніж все, що я коли-небудь в відчував раніше. Останні 36 років я був частиною AC/DC, записувався і виступав перед мільйонами відданих шанувальників — це була робота мого життя. Я не можу собі уявити, як це — йти вперед, не будучи частиною цього, але зараз у мене просто немає вибору. Одне я знаю напевне — я завжди буду з AC/DC на кожному шоу, якщо не особисто, то подумки.
 
Найголовніше, я відчуваю себе просто жахливо від того, що розчарував шанувальників, які купили квитки на скасовані шоу і які стійко підтримували мене, і AC/DC усі ці роки. Словами не висловити всю глибоку вдячність і сердечну подяку, не тільки за нещодавні слова підтримки мені особисто, але і за роки вірної підтримки AC/DC. Я також дякую Ангусу (Янгу) і Кліфф (Уїльямсу) за їх підтримку. 
 
На закінчення я хотів би запевнити наших прихильників, що я не виходжу на пенсію. Мої лікарі сказали мені, що я можу продовжувати записуватися в студії, і я маю намір робити це. На даний момент, все мою увагу сконцентровано на тому, щоб  лікуватися і повернути слух. Я сподіваюся, що з часом мій слух покращиться і це дозволить мені повернутися до виступів на живих концертах. І хоча майбутнє мені невідоме — я дивлюся на нього з оптимізмом. Тільки час покаже. 
 
Ще раз, щирі й найкращі побажання і подяка усім за підтримку і розуміння.
 
З любов'ю, Брайан.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Що я буду робити через двадцять років? Я буду мертвий! Сумніваєтесь? Freddie Mercury Queen

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом