-
Поділіться з друзями! 
🔊
Red Hot Chili Peppers — Otherside

Подвійна прем‘єра від БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

Подвійна прем‘єра від БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ
26.01.2023 760
Пісня "Повернись живим" написана з емоцією віри в те, що Україна обов’язково Переможе у війні, а українські військові повернуться додому живими і здоровими. Трек показує, що абсолютно усі українці чекають своїх Героїв вдома з Перемогою. 
 
Водночас з прем’єрою пісні, гурт презентував і кліп на неї. Режисером нової відеороботи став Владислав Разіховський. "Повернись живим" — його 7-ий кліп для гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ.  
 
"Знімаючи кліп на цю пісню, на екрані ми транслювали відео зі, здебільшого, позитивними емоціями військових людей. Нам дуже хотілось показати не тільки війну, яку ми з вами і так бачимо щоденно: довкола себе або з новин. Хотілось бачити військових із простими, щирими емоціями: радість від зустрічі з близькими людьми чи обійми з побратимами. Ми показали світлі емоції – власне, ті емоції, за які Україна і веде свою визвольну боротьбу.", — ділиться Сергій Танчинець.
 
Наживо прем’єра треку відбудеться майже у кожному місті України, так як прямо зараз БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ активно концертують і дають десятки благодійних концертів щомісяця. За виручені кошти музиканти купують автомобілі та дрони для ЗСУ. 
 
 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Я зрозумів, як швидко минає час, коли згадав, як давно вийшла наша остання платівка. А здається, це було тільки вчора. Jeff Lynne ELO

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом