-
Поділіться з друзями! 
🔊
Океан Ельзи — Майже весна

Metallica виклала відео акустичного кавера на Borderline

Metallica виклала відео акустичного кавера на Borderline
30.12.2022 700
Metallica поділилася відео виконання акустичного кавера на Borderline від Thin Lizzy. Одні пишуть, о Філ Лайнотт би таким виконанням пишався, інші – що, якщо заплющити очі, то можна подумати, що cлухаєш Бон Джові. 
 
Гурт виконав пісню під час грудневого концерту Helping Hands. Він проходив у Лос-Анджелесі 16 грудня. Нагдаємо, класичний трек вийшов у 1976 році. Мітла ж включила цей кавер до свого 5-пісенного акустичного сету. Також музиканти виконали Whiskey In The Jar, It’s Killing Me (UFO), а також власні пісні Blackened і The Unforgiven. 
 
Що ж до Borderline, Джеймс Хетфілд прокоментував: "Дякую тобі, Філе Лайнотт, за те, що написав цю пісню про моє життя. Ось як це відбувається, чувак"
 
Імовірно, це був ліричний відступ про розлучення, на яке Хет подав в серпні цього року. Потім Металіка зіграла й електричний сет (9 треків). Все вже є на ютубі! А ми чекаємо на новий альбом 72 Seasons – всередині квітня.

 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Нам ніколи не стає нудно на сцені, бо доки ти граєш, то все намагаєшся згадати ці чортові слова власних пісень! Pete Agnew Nazareth

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом