-
Поділіться з друзями! 
🔊
ТНМК — Файне місто Тернопіль

Соня Сотник збирає на лікування бійців

Соня Сотник збирає на лікування бійців
11.11.2022 1516
Соня Сотник любить подарунки. Та для неї завжди були важливішими геть інші речі. Зараз наша Соня пропонує конвертувати ваші вітання в 47 гривень. Всі гроші підуть на придбання індивідуальних пластин для поранених бійців. Прочитайте її допис:

"Скоро мені 47. Скоро... А сьогодні хлопці та дівчата ЗСУ ризикують життям, щоб я дожила до цих 47. Щотижня фонд СВОЇ отримує від лікарень мінімум 5 заявок на пластини, якими замінюють фрагменти кісток пораненим бійцям.

Всі медичні послуги лікарня надає безоплатно, але ці пластини індивідуальні, як індивідуальна кожна людина, кожна її кістка, кожний її втрачений фрагмент.
Тому неможливо заздалегідь зробити запас пластин і замовити їх, щоб усім вистачило.

І ми вдячні тим лікарям, які звертаються до фонду, а не відправляють пацієнта купувати це власним коштом. А ми з вашою допомогою якось "витягнемо".

Лише 47 гривень — стільки, скільки років мені виповниться. І, можливо, до 18 листопада ми закриємо хоча б один комплект. Це близько 20 тисяч гривень — і врятоване життя. Це буде для мене найкращим подарунком! Якщо зберемо більше, то я буду щаслива без меж. Збір триває до 18 листопада.

Картка Монобанк:
5375411200342124
Наталія С."

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Вперше, коли ви їдете в лімузини, ви в захваті. Це так круто та шикарно. Але сядьте у лімузину вдруге, втретє і вин перетвориться просто на дурну машину. Так з усім несправжнім в житті. Bruce Springsteen

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом