-
Поділіться з друзями! 
🔊
Riffmaster — Тихо прийшов, тихо пішов

Дивіться інтерв'ю з Бородою

Дивіться інтерв'ю з Бородою
27.06.2022 2303
На каналі "Бутусов плюс" з'явилося інтерв'ю з Бородою – Андрієм Кривущенко, який є частиною спільноти БАНДУГЕЗА – прихильників ранкового шоу [КАМТУГЕЗА] та Radio ROKS. Андрій зараз на передовій – і відповів на запитання між боями з передових позицій Сіверськодонецького напрямку.
 
Борода розповів свою історію. До війни він мав невеличкий поліграфічний бізнес, а ще створив і робив впродовж кількох років акцію "Зігрій людину" – ми розповідали про неї в Камтугезі. Андрій збирав по Києву теплий одяг і розвішував його парками для людей, які не можуть придбати собі щось відповідне для холодів. Військовою справою ніколи не займався. 
 
Щойно прийшла війна, Борода відвіз дитину на захід України, подзвонив другу Косу (це Костя Масянзов, ще один Бандугезівець) – і вони пішли та записалися на вишкіл. Зараз обоє воюють в Легіоні Свобода Національної Гвардії України. В своєму інтерв'ю Андрій розповідає про враження від війни, про те, для чого потрібен страх, про те, чому він з гордістю носить шеврон Radio ROKS – і про людей, справжніх героїв, вояків і волонтерів, які допомагають в найпотрібніший час з Майдану і до теперішнього дня. І про музику – а саме, український рок, який зараз надихає і надає сил.
 
Для Radio ROKS честь і гордість, що найкращі люди України носять цей шеврон. Ми безмежно вдячні вам за захист, за вашу мужність і відданість. 
Ми поряд, тримаємо стрій!
 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Речі, які дістались тим, хто чекав – це речі, які залишили по собі ті, хто здобув їх своїми силами. Steven Tyler Aerosmith

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом