-
Поділіться з друзями! 
🔊
Caesars — Jerk It Out

Новим басистом Blind Guardian став Баренд Корбуа

Новим басистом Blind Guardian став Баренд Корбуа
02.02.2015 2252
У Баренда доволі серйозне резюме - басист працював у різний час з багатьма іменитими музикантами – і Заком Уайлдом, і з Ванденбергом з Whitesnake. В цілому за свою кар'єру Корбуа взяв участь у записі більш ніж півсотні альбомів і відіграв близько 4-х тисяч концертів. 10 років тому журнал "Guitar Player" назвав його найкращим рок-басистом. Баренд розповів, що новий альбом Blind Guardian - найтриваліший проект з усіх, в яких він коли-небудь брав участь. Запис тривав 2 роки, а в роботі над платівкою брали участь три різних класичних хори - з Праги, з Будапешта і з Бостона.
До речі, коли Баренда запрошували на роботу, спочатку йому навіть не сказали, в який конкретно колектив звуть. Продюсер Чарлі Бауерфайнд просто подзвонив і запропонував гастролювати з "популярною групою".
 
Альбом Blind Guardian "Beyond the Red Mirror" вийшов минулої п'ятниці і цього тижня ми обов'язково познайомимося з ним в рубриці 9:45.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Я без сорому та страху виходив грати перед десятками тисяч фанів, а потиснути руку принцесі Діані засоромився... John Deacon Queen

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом