-
Поділіться з друзями! 
🔊
Guns N' Roses — You Could Be Mine

Океан Ельзи випустив нове відео ''Мить''

Океан Ельзи випустив нове відео ''Мить''
07.12.2015 9134
Святослав Вакарчук виклав історію написання цієї пісні, хоча зазвичай розповідати про творчий процес не любить. Але на цей раз вийшло по-іншому. Пісня була написана після отримання чергових новин з війни на сході, за кілька хвилин, окрім останнього рядка. Цитата:
 
Наприкінці травня я був в госпіталі. Перед однією палатою лікар мене попередив, що хлопець, якого зараз побачу, поранений на війні, дивом вижив в надлюдських умовах. Осколком йому відірвало руку... І з цим дуже важким пораненням він провів 4 (!) доби на морозі. Один. Бо інші загинули чи замерзли. Потім лікарям довелося ампутувати йому ще й обидві відмороженні стопи … але він Вижив!
Я хвилювався перед знайомством та лише до тієї миті, поки не зайшов до нього і побачив перед собою впевнену, усміхнену людину, яка заряджала мене своїм оптимізмом, планами на майбутнє і якоюсь неймовірною енергетикою. В його душі була весна! Він ділився нею з усім світом! 
 
У той же вечір Вакарчук дописав рядок, якого не вистачало кілька місяців. Кількість переглядів відео на YouTube зламало лічильник - і вчора він запустився по новій.
 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Якщо ваше оточення не дозволяє вам мріяти, негайно його міняйте! Billy Idol

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом