-
Поділіться з друзями! 
Зараз в ефірі
до
Зараз в ефірі
Radio ROKS Рок. Тільки рок!
🔊
Radio ROKS — Рок. Тільки рок!

Foo Fighters виступили в Чезені

Foo Fighters виступили в Чезені
06.11.2015 1708
Пам'ятаете тисячі музикантів, що зіграли пісню Foo Fighters - Learn to Fly, щоб умовити групу приїхати в маленьке італійське містечко? Вони досягли своєї мети - Foo Fighters приїхали в Чезену, жителі якої зібралися і тисячею інструментів і голосів виконали один з хітів групи.
 
 
Вони витратили багато днів на проект Rockin1000 і звернулися до Foo Fighters з "безнадійним" проханням приїхати. Відео облетіло весь світ (26 млн. переглядів), а Грол пообіцяв фанатам дати концерт у них на батьківщині. І дав! Foo Fighters відіграли в Чезені сет з 22 треків.
 
 
Грол звернувся зі свого "трону" до фанатів, сказавши, що такого раніше не робив ніхто, і що це подібно революції або чуду. Що це прекрасно, і привітав усіх жителів Чезени. А крім того, запропонував продовжувати. Зробити те ж саме для Soundgarden, Pearl Jam і т.д. Цитуємо Дейва:
 
Коли ми робимо музику, ми не думаємо про світ. А потім бачимо, як пісню співає весь цей чортів світ! Звичайно, ми не могли сказати ні. Ви зловили нас в пастку - ми зобов'язані були прийти!
 
Заффагніні (автора ідеї Rockin1000) фанати винесли прямо на сцену, Грол з гіпсом сповз зі свого трону і поступився хлопцеві місцем.
 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Коли ти з головою пірнаєш в рок, то вся твоя увага йде на те, щоб віддати все по максимуму. І для цього зовсім не обов‘язково мати чисте волосся.  David Gilmour Pink Floyd

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом