-
Поділіться з друзями! 
🔊
Theory Of A Deadman — Angel

Відео: Trubetskoy - Завершается игра

Відео: Trubetskoy - Завершается игра
31.08.2015 4479
Сьогодні відбулася презентація відеокліпу гурту Trubetskoy під назвою Завершается игра. Музиканти кажуть, що цим роликом мають намір попрощатися з епохою і спадщиною Ляпісів.
Лідер гурту Павло Булатніков розповів:
 
Пройшов рік з моменту розпаду Ляпісів і народження нашого колективу. За цей рік сталося багато чого - і доброго, і поганого, і веселого, і сумного. Але головне, до чого ми прийшли - нам більше не потрібні "милиці" у вигляді старих "ляпісовскіх" хітів. Ми їх як і раніше любимо і приносимо вибачення всьому двіжу LyapisCrew - можливо, частина фанів сподівалася, що ми ще довго будемо співати тільки Євпаторію і Ти кинула. Цим кліпом ми прощаємося з "Ляпісамі", і подвійно символічно, що пісню "Завершается игра" написав наш старий друг, учасник одного з перших складів "Ляпіса Трубецького" Олександр Ролов, а епічне (не побоюся цього слова) відео зробив Олексій Терехов, автор найбільш знакових "ляпісовських" кліпів - від "Ау" до "Воїнів світла". Дивіться, згадуйте... Ну а у команди Trubetskoy скоро вийде дебютний альбом, і почнеться зовсім інша історія.
 
Одночасно з кліпом Завершается игра Trubetskoy випустив сингл під тією ж назвою, в який другим треком увійшла пісня Ірочка. Перший повноформатний альбом вийде в жовтні і буде складатися виключно з нових пісень, які раніше не видавалися.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Я приймав стільки ангельського пилу та іншого непотребу, що він вже мене просто не бере. Ozzy Osbourne

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом