-
Поділіться з друзями! 
🔊
Judas Priest — Breaking The Law

Сергій Міхалок попросив права на постійне проживання в Україні

Сергій Міхалок попросив права на постійне проживання в Україні
26.01.2015 4987
Міхалок покинув Білорусь ще в грудні, а продюсер Brutto Антон Азізбекян приєднався до нього вже цього року. Буквально пару днів тому музиканти зустрілися з міністром культури України і попросили його про направлення запиту на подання посвідки на проживання. Відмовлятися від громадянства Білорусі поки не збираються, але в даний час працювати ні на батьківщині, ні в Росії, неможливо. Скасування концертів і погрози на адресу музикантів і організаторів тривають. Ось коментар від Азізбекяна:
 
"Фактично ми зіткнулися з негласною забороною на професію в Білорусі та Росії. Через це ми і поїхали. Я звернувся до міграційної служби, де мені роз'яснили порядок легалізації. У нашому випадку запит про надання посвідки на проживання міг направити тільки міністр культури. Він запросив нас на зустріч у свій вихідний. Зустріч з міністром культури була потрібна для того, щоб наше перебування в країні було законним. Говорити сьогодні про те, за яких умов ми повернемося, складно - занадто непередбачуване завтра."
 
Зараз Brutto готуються до гастрольного туру по Україні, а зустрічатися музиканти планують на репетиційній базі в Києві.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Людина народжується не заради єдиної музики. Тому ніколи не сприймайте музику дуже серйозно. Нехай вона вас краще розважає. Ritchie Blackmore Deep Purple

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом