-
Поділіться з друзями! 
🔊
Radio ROKS — Рок. Тільки рок!

Джош Тодд опанував навички забору крові

Джош Тодд опанував навички забору крові
06.07.2021 617
Фото: facebook.com/buckcherry
Фронтмен Buckcherry Джош Тодд нещодавно розповів, чим займався під час карантину. Звісно ж, певний час він віддав створенню свіжого альбому гурту — Hellbound. Але музики непосидючому Джошу було замало. Зокрема, ментальне здоров'я він тримав у нормі завдяки поверненню до тенісу. А ще втілив своє давнє бажання — навчився брати кров. Понад те, Тодд пройшов офіційну сертифікацію. 
 
Я завжди працював, ще з 13 років. Сидіти без діла я просто не можу. Колись, ще до пандемії, я пішов здавати кров. До мене вийшов величезний дядько, весь у татуюваннях. Він взяв мою кров — а я навіть не відчув уколу! Ми поговорили з ним і я зрозумів, що маю цього навчитись. Тепер навчився!
 
Після двотижневої навчальної програми та державних тестів Джош Тодд 4 місяці працював у клініці для пацієнтів з COVID. Якщо ви ще не чули свіжий альбом Buckcherry, знайомтеся з ним разом із Сонею Сотник і Сергієм Кузіним в рубриці 9:45.

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Рок не має кордонів! Колись ми грали у Сибіру, у сніговій завірюсі на морозі, більше 20-ти градусів! І зовсім не відчували холоду! Klaus Meine Scorpions

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом