-
Поділіться з друзями! 
🔊
Radio ROKS — Рок. Тільки рок!

Дивіться метал-версію Stayin Alive від Tragedy

Дивіться метал-версію Stayin Alive від Tragedy
07.06.2021 1354
Гурт Tragedy видав кавер на хіт Bee Gees Stayin Alive. Але це ще не все. На нас чекає цілий кавер-альбом з назвою Disco Balls To The Wall. Про свою роботу гурт пише:
 
Ця пісня та відео представляють купу чудесних речей найвеличнішого міста Нью-Йорк і найкрутішого гурту Tragedy. Це сплав енергії, творчості та божевілля. Ми об'єднуємо два світи, що ворогують: диско та метал — і створюємо непереможний культурний союз. Рухи Траволти, массивні риффи, вузькі штанята та пишні гармонії. Це диско? Чи це метал? Так-так. Це, чорт забирай, Tragedy!
 
Крім Stayin Alive, до альбому увійдуть кавери на пісні Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), Sweet Caroline, It's Raining Men,  How Deep Is Your Love, Total Eclipse Of The Heart, Dancing Queen та інші. Чекаємо на Disco Balls To The Wall 30 липня. 
 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Медики всього світу мріють заграбастати моє тіло, після того, як я вріжу дуба... Вони тремтять від думки, що вже піввіку я жру наркотики та алкоголь без зупину – і досі живий. Моє тіло насправді унікальне, що все це терпить. Keith Richards Rolling Stones

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом