-
Поділіться з друзями! 
🔊
AC/DC — Are You Ready

Слухайте фрагмент спільного треку Слеша та Честера Беннінгтона

Слухайте фрагмент спільного треку Слеша та Честера Беннінгтона
23.05.2021 702
Фото: youtube
В мережі з'явився фрагмент треку Crazy, який Слеш записав разом з Честером Беннінгтоном для свого дебютного сольника Slash. Тоді, у 2010 році, гітарист записав для свого альбому чимало зірок — Оззі Осборна, Кріса Корнелла, Іггі Попа та інших. У той самий час Linkin Park готувалися видати альбом A Thousand Suns. А отже, заборонили Слешу видавати спільний трек Crazy — щоб не розпорошувати увагу публіки. Тоді Слеш перезаписав пісню з Леммі Кілмістером. Леммі написав власний текст — так з'явилась його версія Doctor Alibi. Якось Слеш коментував:
 
Коли я працював над сольним альбомом, то записувався з багатьма людьми. Не всі треки потрапили в альбом — як от дует з Честером. Хлопці, що зводили пісню, потім відправили її мені, а я надіслав родині Честера. Пісня говорить все про його стан і настрій. Чи видадуть трек цілком — залежить виключно від родини Беннінгтона.
 
Ти часом продюсер Біг Кріс Флорс, що працював над цією піснею, зазначає, що вона може вийти від ініціативи 320 Changes Direction. Це організація, заснована Таліндою Беннінгтон. Вона опікується питаннями психічного здоров'я. 
 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Люди кажуть, що я мільйонер, але це неправда. Я той, хто тринькає мільйони. Robert Plant Led Zeppelin

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом