-
Поділіться з друзями! 
🔊
Pink Floyd — High Hopes

Великі білі акули виявилися фанатами металу

Великі білі акули виявилися фанатами металу
15.07.2015 4590
Команді документалістів каналу Discovery для зйомок програми потрібна була велика біла акула. Телевізійники перебували в Австралії, але зйомки все ніяк не вдавалися, оскільки п'ятиметрова півторатонна акула не бажала з'являтися і брати участь у цьому балагані.
Хлопці опустили у воду разом з кліткою, в якій знаходився оператор, спеціальний прилад, що транслює музику і включили один з треків групи Darkest Hour. Гролл вокаліста, гітари та барабани - все це звучить схоже на звуки, що видають вмираючі тварини. А значить, як дзвіночок для акули на обід. Зйомки вдалися. Крім Великої Білої Красуні, до катера припливли ще декілька великих акул.
Ну а група Darkest Hour своїм мимовільним участю в програмі задоволена. Металлкорщики з Вашингтона запостили у своєму твіттері: "Великі рифи - великі акули!"

Ролик англійською мовою:

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Мене дістали розмови про те, що рок-н-ролл – це справа молодих. Що тільки молодь має право з чимось боротись та протестувати. Повірте, у людей нашого віку теж повно проблем та обурення! Roger Daltrey Who

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом